May Kunz May Kunz

Etter å ha vært instruktør i Medisinsk Qigong og Mindfulness siden 2006, ble jeg for en del år siden introdusert for Yin Yoga. Det ble mitt steg inn i "yogaverdenen".

Jeg har min grunnutdanning i Virya Yoga fra Nordiska Yogainstituttet (200t) og videreutdanning (300t) i Yin Yoga, Yoga Therapeutics (Hatha Yoga og Tradisjonell Kinesisk Medisin) og Mindfulness fra T.N.Y.T. på Bali.

Mitt fokus er at yoga skal være helsefremmende for alle gjennom hensiktsmessig belastning og tilpasninger. Mindfulness eller oppmerksomt nærvær er alltid en del av det jeg underviser eller veileder, enten det er yoga, qigong eller coaching.

I 2011 fullførte jeg en mastergrad i pedagogisk veiledning ved NTNU i Trondheim, hvor jeg gjorde praktisk forskning på mindfulness og qigong. Jeg er også sertifisert karriereveileder fra NTNU og har div. coachutdanninger innenfor spisepsykologi (vektutfordringer), NLP og EFT (Tapping/Tankefeltterapi).

Jeg har jobbet mange år som veileder innenfor omtådet helse og arbeid i regi av NAV-systemet. Nå jobber jeg som privatpraktiserende coach, yoga- og qigonglærer i tillegg til å være høgskolelektor i veiledning ved Høgskolen Innlandet.