GRAVIDYOGA og FØDSELSFORBEREDELSE

med fysioterapeut og yogalærer Stine Hellebergshaugen
 
 
Gjennom dette dagskurset ønsker jeg å dele kunnskap om hvordan man kan forberede seg til fødselen. Egne, svært positive erfaringer, gjør at jeg ivrer for at flest mulig fødende kvinner skal få innsikt i den samme lærdommen som jeg selv har om dette temaet. Trening i enkle fysiske og mentale øvelser vil gjøre deg mer forberedt på fødselen slik at du kan hjelpe deg selv og barnet på en god måte. 
 
Du lærer: 

Enkle yogaøvelser 

Bekkenbunnsøvelser 

Avspenning  

Pusteøvelser  

Visualiseringsteknikker 

Hva partner kan hjelpe til med under fødselen

 
Mye av fokus i kurset vil være på smertehåndtering. Ved å påvirke nervesystemet gjennom pust og avspenning legger du til rette for at kroppen spiller på lag med fødselskreftene i stedet for å kjempe imot

Det vil bli gitt individuell veiledning ved behov, alt etter hvor i graviditeten du befinner deg og om du eventuelt har noen plager.

Velkommen :)

TILBAKEMELDINGER FRA TIDLIGERE KURSDELTAGERE:

"Gravidyogaen ga meg energi i svangerskapet, da der ble en avkobling fra hverdagen. Pusteteknikkene jeg lærte på yogatimene var viktig for meg under fødselen for å komme gjennom riene. Anbefaler å delta på dette". Hilsen ei som ble mamma i 2017

 

"Gravidyoga skapte en helt egen nærhet til barnet i magen som en fin egen kosestund. Jeg lærte meg nyttige verktøy for å håndtere kynnere i svangerskapet. Kroppen min ble forberedt til å stå i det uforberedte som en fødsel er, pusten hjalp meg til å klare å stå igjennom rier og gravidyoga gav meg en opplevelse av å gå inn i det ukjente på en tryggere måte. Det var den beste investeringen underveis i mine 2 svangerskap".

Kristin, mamma til 2.

  

"Veldig deilig med egentid i en litt hektisk hverdag og å få ro til bare å fokusere på magen og meg selv". Mamma 2018

"Jeg anbefaler Stine sitt kurs på det varmeste. Stine har en unik ro og formidlingsevne og er flink til å veilede deltakerne gjennom øvelsene. Kurset er også tilpasset/egnet for de som ikke har noe erfaring med yoga - slik som meg. Under fødselen brukte jeg aktivt pusteteknikker jeg hadde lært, og det var til god hjelp. Det var også hyggelig å møte likesinnede, som jeg fortsatt har kontakt med."

-Liv Hilde Muri.